Fredag i KL...

jaha ännu en vecka har gått, och fam H har åkt hem till kalla Svedala!
*Tack fam H för ett par trevliga dagar tillsammans*

Vad händer här då?
Igår var jag på föräldramöte för Emil o Ellen, det gick jätebra och dom sköter sig galant i skolan!
Alltid skoj att träffa och prata med barnens lärare, visst man träffar dom när man lämnar o hämtar eller är med på olika aktiviteter men just detta att sitta ner bara läraren och jag och snacka det e alltid kul.
och visst e det kul då att allt e positivt, då går man därifrån som en stolt mamma!

Idag har jag varit hemma hos en kille som åker till Kina och köper möbler och tar med sig det hit till Malaysia och säljer det här, han har haft öppet hus sen i Tis och han har bara SÅ himla fina saker.
*vill ha, vill ha*
jag skall försöka att få med mig HG imorgon för att titta på 2 barstolar som vi vill ha i vårat nya kök, jättefräcka är dom, OM vi köper dom skall jag ta kort på dom så får ni se!

Johan är just i skrivande stund på väg ner till skolan (kl e 19 här på kvällen) och skall gå på Midnight dance, dans för "middle school" elever, dom går i 6:e klass upp till 9:onde.
Dans, spela lite basketball, pingis o bara snacka med sina jämnåriga kompisar! som en fritidsgård ungefär! Han skall hämtas kl 22.

H e på väg hemåt från jobbet, jag har tagit fram löjrom ur frysen, vi skall göra oss ett par smarriga mackor tänkte vi ikväll och ta ett par goda TIGER öl till mackorna!!

Ja det var lite från oss!!

Trevlig helg!
Kram
M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0