Ellen's första skolkort..

Ellen's första skolkort..

Ser hon inte stor ut..??. *S* eller ja frågar man henne så är det klart att HON är stor !!  :-D
men samtidigt tycker jag att det är ju inte riktigt våran Ellen på kortet hon ser så "konstlad" ut, men jag hörde utav en annan mamma som har sin dotter på skolan att dom (fotograferna) ville inte att barnen skall skratta för det är inte fint att visa tänderna??!!!!!! har ni hört ngt så knäppt!!?? *galningar*
men visst är hon gullig missförstå mig inte nu... *mammas gullegris*

Men hon är så medveten vad hon vill och inte vill ha på sig, te.x jag köpte ett par görfina FILA gympa skor till henne idag...Nä! då dög inte dom för hon tyckte inte om sulan!!!! under skon!! men hallåååå !!! vadåå I-lands problem....iofs Ellen hade ett par gympa Barbie skor som blinka inuti sulan när hon gick, så det var ju klart a mina skor som jag köpte BLINKA ju inte....*stön*

Imorgon är det fredag igen, Hasse kommer från Indien, han har visst hittat lite silver ringar till mig *jippie*
kul, kul, kul..
Barnen skall till skolan som vanligt sen har Johan sin hockey träning igen, och tidigt på Lör sticker vi till Pulau Besar. *gött*

Trevlig 1:a maj om vi inte hörs innan!!!

Kramis
M

Pulau Besar..

http://www.dcoconut.com/

Åker hit på Lörd morgon.... *gött*

Ellen bakar bullar..

Ellen bakar bullar..

I onsdags hade barnen "half day" i skolan, det betyder att dom redan slutar kl 11.50.
Ellen gick inte till skolan den dagen, hon fick sova och hon sov till 9 och vaknade på ett strålande humör!! *jippie*
Sen fick ju mamma den brighta iden att baka kanelbullar så det gjorde vi!!
OCH goda blev dom osxå!! *hejja Ellsan*
Nu skulle tant Ulla se oss!!! *fniss*....
På denna bilden ser Ellen djupt koncentrerad ut och hon kavlar och kavlar så degen blev HUR stor som helst *L*, men kul tyckte hon att det var!

Jaha, det var onsdagen, vad har hänt annars?!! Jo, det har varit Svenskaskolans skolmöte igen, idag faktsikt! sen stack jag och tittade på ett svart soffbord som bara e så himla fint!! *vill ha*
men jag får se om jag köper det, har inte bestämmt mig ännu!
Hasse drog till Indien idag, tar 5 timmar att flyga till Delhi, på sönd hade han bestämmt att besöka Taj Mahal (tror det stavas så), det hade faktiskt varit skoj att se,,,,,,,men jag skall ju snart till Kambodja och det skall bli sköjj!

Johan har jag skickat iväg på hockeyträning nu han kommer väl hen här igen vid 23 tiden, *phu* och JA det finns en hockey rink här! helt otroligt ute i värmen..........Skojja bara, den är faktiskt inomhus och ligger i mitten på ett stort shoppingcenter.

Nu skall jag gå och kolla vad Emil o Ellen gör!

Trevlig helg!
M

Filip 5 år!

Filip 5 år!

Detta är Filip, han fyllde 5 år igår!!   Hurra, hurra, hurraaaaaaa!!!
Hoppas att du hade en jättebra födelsedag!

Filip är Johans, Emil o Ellens kusin , och dom längtar jättemycket nu att få sommarlov för då skall vi bo hemma hos kusinerna (min bror och barn) på Tjörn HELA sommaren..

Här e det `"hot" som vanligt, har fixat lite idag med att ordna Emils kalas för sina klass kompisar, jag har varit och bokat bowlingbanor och på bowlingcentret finns det en liten resturang och dit har jag varit och ordnat så dom fixar lite mat till barnen efter dom har bowlat.
Han skall ha kalas den 6:e Maj.
Hasse åker till Indien på Fre, och blir borta 1v. När han kommer hem skall vi åka valborgshelgen till Pulau Besar ån tropisk ö på Malaysias östkust och "bara vara", vi kommer att resa dit med 9 andra svenska famljer så det kommer att bli livat det kan jag lova!! (Hela ön skakar) *S*

Må gott!
M

GLAD PÅSK....

GLAD PÅSK....

önskar vi ALLA våra nära o kära hemma i Sverige (och i Budapest  ;o) Fam Wennström!!)
Vi hoppas ni får några sköna dagars avkoppling!

Här "rullar" helgen på som vanligt med aktiviteter, och det började redan ikväll med att Johan har hockey träning kl 21.30!! Nä, jag skojjar inte, ingen rolig tid men Johan ser SÅ framemot att få lira hockey igen.
Imorgon påskafton har Emil baseball kl 10 på morgonen, sen har Ellen kalas hon skall gå på, och Johan har fotbollsträning SEN............................................
är det fest på våran lekplats, *S* för er som har varit och hälsat på oss vet att våran lekplats är jättefin OCH har en avdelning där det finns en stor grill osv. (jag ska ta kort får ni se) och där skall vi då samlas ca 6 familjer, mest svenska men det kommer en Aussie familj oxså.
Vi skall grilla, äta gott o dricka gott och bara "vara"..skönt va??!! Yepp!!!

Hursom helst, hoppas ni får det bra därhemma, vi har det bra här i Mont Kiara iaf..

Tjolahopp!
M


38 år idag...

38 år idag...

fyller Kattis.....

Goa gulliga Kattis...
Grattis lilla gumman!

Bilden är tagen på Lang Tengha, när min bror o Kattis med familj kom och hälsa på oss för precis 1 år sedan nu. Hon mådde så bra sa hon, i värmen och solen..
Lilla gumman...

Vi tänker på DIG varje dag!



Ett par bilder till från Aus...

43248-61
Johan utanför Sydney Opera house

43248-60
Emil med Sydney i bakgrunden

43248-59
Johan o Ellen ,Sydney

43248-58
Great Ocean Road, Melbourne

Ett par bilder till ifrån Aus...
Barnen i Koala Parken på Philip Island, Melbourne

Australien...

Australien...

Nu är vi hemma igen efter våran roliga men intensiva 10 dgrs resa... *phu*
Våran resa började i Melbourne och slutade i fantastiska Sydney.....alltså... I´m in LUV.....i staden Sydney alltså ;o) SÅ UNDERBART FIN... *lyrisk*  bara att för 1:a ggn se Sydney Opera house, vilken känsla!!! *wow* (jag skall lägga in bild på den senare) ..
Alltså, Australiens befolkning SÅ trevliga, hjälpsamma OCH god ÖL har dom oxså, jag och H har nog druckit VB mest (Victorian Bitter)  najs!

Bilden som jag har lagt in är ifrån Blue Mountains och dom "3 systrarna" ser ni i bakgrunden (det är dom där klipporna där bakom H o E)
BlueM ligger ca 6 mil väster om Sydney och är en STOOOOR nationalpark, vi hyrde oss en bil för 1 dag och bilade omkring där uppe och tittade på vackra vyer.
Jag skall lägga in ngra bilder till snart, men denna bild på H o E får bli först!

Kramis
M


RSS 2.0